Thursday, 31 May 2012

The Night Natural Glory..


Assalamualaikum..

Perghhh..kalo bace tittle tu cam best je kan??hehe..sebenar tu malam siswi-siswi melawo ngan mengelip taw..haha..saye baru je join majlis ni sebab majlis ni untuk siswi kolej kediaman..sebelom ni duduk rumah sewa..so ni kali pertama la ikut aktiviti sebegitu..

tapi nak cite sikit la pasal majlis tersebut..tema kali ni wane purple + putih..petang tu sy amek kupon ngan nombor betuah la konon2nye..no saye mule 46 tapi tukar ngan kawan dpt no 43..eh dapat la skali kerongsang rama-rama..


no 43 tu xbetuah pon..haha..kerongsang tu kene pakai malam tu..

tak silap saye majlis start pukul8 tapi saye datang lambat coz nak jadi najwa latif yang sangat voke..haha..saye g ngan kawan sebilik..

ni la die cik tim ngn cik yued..xmudah letak rerama atas kepala..

sampai2 je NC da siap berucap..pas tu kene gi daftar name..eh2x dapat lagi la hadiah..tuparware sebijik ngan bekas isi ape ntah..isi surat kot..haha

nila barang2 nye..

da abes register..kiteorang pon mencari la meja nak duduk ngan makan..kalo ikutkan menu die announcement sebelom ni mcm best je..

antaranye la..kan??

tapi yang dapat kiteorang makan 2, 3 jenis je tapi syukur la kan dapat gak makan?hehe..(sape suruh dtg lambat)..hoho

time to eat...yeay!!!

haha..memang licin ar kiteorang makan..xsempat la nak tapau..tuparware kan da bg tadi..

tengok tu.ya Allah der..haha

takut tecekik..minum plak...hehe

pas abes je makan ade la sikit pesembahan dari budak2 USIM untuk meriahkan majlis malam tu..

puisi dalam bahasa mandarin..yg sampaikan budak kos saye gak..idup FPBU =)

kump interaksi..
dulu nak join tapi sebab tahu lagu sepohon kayu je tesingkir di peringkat sarinan..

ok semua pesembahan da selesai..ade plak cabutan bertuah..sebelom tu pon da ade gak..tapi nak tahu?no 46 yang mule2 saye dpt tu betuah rupenye..haha..gembire giler kawan saye dpt adiah..adiah die sebuah jam digital tapi tak bole bla tu bentuk jam tu cam bende alah penguji prengancy..huhu (saje kutuk padahal jeles).muahaha..

ni la budak betuah tu..tak nak tunjuk adiah ke?..tunjuk bunge je?

ok2 jgn marah..haha..tarik nafas panjang2..nak cakap sikit..bagi saye la kan..ok gak la wat majlis cam ni..dapat same2 kite makan, hepi ngan berhibur sebelom final exam..moga tak stress..




to all student in the world..sape2 yang amek exam tu saye ucapkan good luck..
chayok!! 
(sok nak balik kampung)
bye..


No comments:

Post a Comment