Wednesday, 9 April 2014

My New Life!!!

 

Assalamualaikum..

 

besawang sudah blog sy ni.. rase2nye bebulan jgk xmembelek apatah lagi nak mengupdate kan??haha.. tak pela.. kali ni just nak share about my new life.. yeah!! 21/3/2014.. secara akad nikahnye status sy sudah betukar daripada anak mubin kepada bini aminnudin ..haha.. alhamdulillah.. syukur.. segala majlis bejalan dengan lancar.. 

walaupon majlis ni dibuat secara sederhana.. tapi sy bepuas hati sangat2 cause lots of the things i do it with myself.. gitu??omputih sangat.. haha.. but tanpa mereka2 ni pon sy takkan bole buat jugak semua ni yer.. support dari mereka sgt2 la sy hargai..

trime kaseh tak tehingga pada mok, aboh, abang2 dan kakak2 sy termasuk ipor duai sebab banyak membantu dr segi kudrat, kewangan, dan mcm2 lagi la untuk menjayakan majlis ni.. semoga ALLAh merahmati kalian.. amin..

kepada kawan2 yang datang, sy ucapkan bebanyak2 trime kaseh.. hadiah pon trime kaseh.. kpd orang kampung trime kaseh.. syukran.. syukran.. syukran.. harap layanan di beri baik2 saje okeh..

semoga rumahtangga yang dibina kekal hingga ke syurga.. amin..


majlis akad nikah :)


 

 




majlis besanding :)






majlis bertandang :)











family :)







rodong-rodong :)



 






sekian.. trime kaseh :D


5 comments:

  1. perghhh..cntek n swett je kjiah..huhu....smoga brbhagia dunia n akhirat..insyaAllah..wt bby rmai2 ye haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..tq kak tim..moga2 di kurniakan rezeki awal..hihi

      Delete
  2. tahniah k.jiah!!! gojesss..sangatt...

    ReplyDelete
  3. gojes!! tahniah k.jiah!! ^_^

    ReplyDelete